Over Grandure

Meesterwerk om uw tuin

Een team van creatieve ontwerpers en gedreven vakspecialisten leveren Grandure sierhekwerk bij u in de buurt. Grandure werkt namelijk samen met lokale partners uit uw regio.

Perfectie, keuzevrijheid en kwaliteit staan bij Grandure hoog in het vaandel, wij maken meesterwerken met grandeur.

Het Grandure sierhekwerk wordt speciaal op lengtemaat gemaakt en het plaatsen is eenvoudig, vergelijkbaar met een houten schutting. Uw lokale Grandure partner is vertrouwd met het stellen van palen in elke ondergrond. Vertrouwde personen uit uw regio kunnen het hekwerk plaatsen. Zo bent u verzekerd van korte aanrijtijden en regionale markt conforme tarieven. De goedkoopste wijze, met maximaal vertrouwen en zonder taalbelemmeringen. Grandure vakspecialisten verzorgen eventuele automatisering van poorten.

Slim vervoeren en tijdelijk stallen van Grandure sierhekwerk

Door het gebruik van de speciale in eigenbeheer ontwikkelde Grandure transportcontainers en pallets met opzetstuk, kunnen sier – hekwerk – elementen en hekpalen veilig op transport. In een Grandure container (afmeting 1,9 meter x 0,8 meter LxB) passen ca. 13 elementen en 13 hekpalen. Totaal ca. 23 meter hekwerk met gesmede hekpunten. De Grandure containers zijn 3 hoog stapelbaar tijdens opslag. Op ca. 1,5 m2 grondoppervlak staat dan bijna 70 meter hekwerk. Voor kleinere projecten kunnen houten pallets met een staal verzinkt opzetstuk worden ingezet. Grandure zet ruim 100 eigen containers voor de productie en transport van het hekwerk in.

Grandure sierhekwerk

  • Nederlandse TOP KWALITEIT
  • Producten met ***** LIFETIME
  • Maatschappelijk verantwoord
  • No Nonsense
Efficiënt transporteren

1 transportcontainer kan ca. 23 meter hekwerk met palen bevatten. Ruim 100 eigen containers voor de productie en transport van het hekwerk heeft Grandure ter beschikking!

10 JAAR GARANTIE

Laat u het sier – hekwerk plaatsen door onze partners dan ontvangt u GRATIS 10 jaar garantie.

Voorwaarden actie; geldig tot 1 maart 2019.