Sierhekwerk

Grandure is sierhekwerk met een puntje op de i

Grandure sierhekwerk biedt u namelijk bijzonder veel keuze in design en samenstelling van uw hekwerk, inrijpoort en/of looppoort. Grandure staat naast deze keuzevrijheid voor oerdegelijke kwaliteit met uitgebreide garantie periodes. Alles wat nieuw is kijkt mooi. Grandure geeft tot wel 10 jaar garantie*, voor de zekerheid!

Alles wat nieuw is ziet er vaak goed uit. Grandure vindt dat niet goed genoeg! Belangrijk is hoe uw sierhekwerk er uitziet na 15 tot 20 jaar. Functioneert het nog… of is het toe aan technische verbeteringen. In Een greep uit ons archief” zijn enkele projecten getoond die rond de millennium wisseling zijn geleverd.

Grandure inrijpoorten comfortabel en veilig geautomatiseerd 

Zanger-presentator redt zijn chauffeur uit benarde situatie en zette de beelden op Youtube. Start filmpje (binnen 1 minuut geeft het ons allen een moment van bezinning). Daar kunnen velen iets van leren. Letsel voor de chauffeur en een hoop schade aan auto en poort, maar gelukkig liep het nog redelijk goed af.

Grandure vindt dit lef om de “wereld” te tonen hoe een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Wij kunnen ons terecht afvragen of de oudere geautomatiseerde inrijpoorten nog voldoen aan de laatste technische vereisten. Dit wil niemand overkomen door een verouderde installatie. De eigenaar is immers aansprakelijk. Misschien tijd om een specialist te raadplegen.

*zie de garantievoorwaarden

3 comments

  1. Wat een opluchting.
    Met mijn Grandure inrijpoort geen wachttijd meer als ik door de poort wil. Super kwaliteit en mogelijkheden.

  2. Veilig idee, want de poort is alweer gesloten voor ik uitstap. Bij wegrijden zie je al dat de poort sluit voordat je links en rechts gekeken hebt. Dat was ik vroeger wel anders gewend en dan duurt wachten heel lang.

  3. Zag er even tegenop, maar het bleek toch veel makkelijker dan gedacht om te kiezen uit Grandure sierhekwerk en al de variaties en mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Efficiënt transporteren

1 transportcontainer kan ca. 23 meter hekwerk met palen bevatten. Ruim 100 eigen containers voor de productie en transport van het hekwerk heeft Grandure ter beschikking!

10 JAAR GARANTIE

Laat u het sier – hekwerk plaatsen door onze partners dan ontvangt u GRATIS 10 jaar garantie.

Voorwaarden actie; geldig tot 1 maart 2019.